Tauro ECO 50-3-P
  search
  • Tauro ECO 50-3-P
  • Tauro ECO 50-3-P
  • Tauro ECO 50-3-P

  INVERTOARE FRONIUS TAURO – ALEGEREA IDEALA PENTRU APLICATII COMERCIALE

  Invertoarele trifazate Tauro de la Fronius, sunt unitati de lucru robuste special concepute pentru parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni, testate cu succes in medii expuse la intemperii – temperaturi ridicate, praf sau temperaturi negative considerabile. Datorita designului hardware inteligent, invertoarele Fronius Tauro asigura nu doar instalarea facila ci si reducerea semnificativa a costurilor investitiei initiale. Tehnologia AC Daisy Chaining (conexiune in serie a unitatilor Fronius Tauro) cat si utilizarea clemelor tip V pentru realizarea conexiunilor electrice, elimina costul cutiilor de conexiuni aditionale si reduc timpii de manopera. Constructia de tip perete dublu a carcasei invertorului si racirea activa, protejeaza componentele din interior, permitand instalarea echipamentului sub directa expunere a razelor solare.

  Avantaje

  Operativitate eficienta in medii climatice dure – Constructie robusta, potrivita pentru instalarea in medii climatice ostile (praf, frig, caldura).
  Reducerea semnificativa a costurilor investitiei initiale prin numeroasele optiuni aflate in echiparea invertorului (AC Daisy Chaining sau conexiunile tip V).
  Maximum de randament – constructie de tip perete dublu a carcasei si racirea activa permit obtinerea maximului de productie in cadrul unei centrale fotovoltaice, prin evitarea supraincalzirii componentelor electronice.
  Flexibilitate maxima – zona de conexiuni a invertorului permite instalarea unor componente aditionale fara a fi necesare cabinete de conexiuni electrice suplimentare. Fronius Tauro poate fi optimizat pentru a opera in mod centralizat sau descentralizat, poate fi instalat atat in plan vertical cat si orizontal.
  Sistem de monitorizare integrat – hardware–ul cat si software-ul dedicat monitorizarii sistemului fotovoltaic sunt dotari standard pentru invertoarele Tauro de la Fronius.

  Fronius
  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clienților in acest moment.
  Meniu

  Acest site web stochează date precum cookie-uri și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui utilizator politica de confidentialitate

  Accept