Blogurile noastre

Există 4 postări.

Doriti sa reduceti factura de energie electrica?

Sistemele automatizate pentru compensarea factorului de putere sunt componente esențiale ale instalațiilor electrice rezidențiale și industriale, având un impact semnificativ asupra eficienței energetice și costurilor. Iată tot ce trebuie să știți despre aceste sisteme:

Citeşte mai mult

Ce este un sistem fotovoltaic on-grid?

Un sistem fotovoltaic on-grid (sau conectat la rețea) este un sistem de producere a energiei electrice care utilizează panouri fotovoltaice pentru a produce energie electrică de curent continuu (DC) care este convertită în energie electrică de curent alternativ (AC) utilizabilă de aparatele și echipamentele electrice dintr-o locuință sau afacere și este conectat la rețeaua electrică publică.

Citeşte mai mult

Ce este un sistem fotovoltaic off-grid?

Un sistem fotovoltaic off-grid (sau independent de rețea) este un sistem de producere a energiei electrice care utilizează panouri solare pentru a produce curent continuu (CC) care este stocat în baterii. Acest sistem nu este conectat la rețeaua electrică publică și este proiectat să furnizeze energie electrică pentru locuințe sau afaceri situate în zone izolate sau fără acces la rețelele electrice publice.

Citeşte mai mult
Meniu

Acest site web stochează date precum cookie-uri și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui utilizator politica de confidentialitate

Accept