Accesorii Instrumente

Filtre active

SETUL de Probe Profesionale cu ace pentru multimetru 4mm 10A, un instrument esențial pentru profesioniștii și pasionații din domeniul electronicii.

Livrăm azi
10

Probele Osciloscop cu Adaptor BNC Q9 la Clești Aligator de 110cm, un instrument esențial pentru profesioniștii și entuziaștii în domeniul electronicelor.

Livrăm azi
20

SETUL DE 5 Cabluri Adaptor Banana 4mm la Clești Aligator pentru Multimetru, un instrument esențial pentru profesioniștii și entuziaștii din domeniul electric care caută precizie și versatilitate în măsurători.

Livrăm azi
10

Testerul LCR cu Pensetă pentru Componente SMD, o soluție versatilă pentru profesioniști și entuziaști care caută precizie în testarea și măsurarea componentelor electronice.

Livrăm azi
20

Setul de Probe cu Clești Aligator pentru Multimetre, un instrument esențial pentru profesioniști și entuziaști care caută precizie și versatilitate în măsurătorile electrice.

Livrăm azi
20

Kitul Universal de Sonde pentru Multimetru Digital PRO, soluția definitivă pentru profesioniști și entuziaști care caută precizie și versatilitate de neegalat în măsurătorile lor electrice.

19

Sondele Modulare pentru Măsurarea Multimetrului Digital reprezintă soluția perfectă pentru măsurători electrice precise și versatile.

20

Kitul de Sonde pentru Multimetru Digital cu Ace Subtiri de 1mm și Cleme Aligator, cu o capacitate de 1000V și 10A, este un instrument esențial pentru orice pasionat de electronică sau tehnician profesionist.

19
Meniu

Acest site web stochează date precum cookie-uri și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui utilizator politica de confidentialitate

Accept