Switch de transfer automat monofazat 63A ATS
  search
  • Switch de transfer automat monofazat 63A ATS
  152,00 €
  Fara TVA

  Switch de transfer automat monofazat 63A ATS / AAR

  Un switch de transfer automat (Automatic Transfer Switch - ATS) este un dispozitiv electronic utilizat în sistemele de alimentare cu energie electrică, pentru a comuta automat între două sau mai multe surse de alimentare în cazul unei întreruperi sau a unei defecțiuni la una dintre surse.

  ATS-ul poate comuta între o sursă de alimentare principală, cum ar fi rețeaua electrică publică, și o sursă de alimentare de rezervă, cum ar fi un generator de energie electrică sau un acumulator. În cazul în care sursa de alimentare principală este întreruptă sau nu furnizează suficientă energie electrică, ATS-ul comută automat la sursa de alimentare de rezervă, asigurând astfel o alimentare neîntreruptă și continuă cu energie electrică.

  Switch-urile de transfer automat sunt utilizate în mod obișnuit în aplicații critice, cum ar fi spitalele, clădirile guvernamentale, centrele de date, bazele militare, industria petrolieră și multe alte aplicații care necesită o alimentare electrică neîntreruptă și fiabilă.

  ATS-urile pot fi programate pentru a efectua teste periodice ale sursei de alimentare de rezervă, astfel încât să se asigure că aceasta este funcțională și gata să preia încărcătura în cazul unei întreruperi a sursei de alimentare principale. De asemenea pot fi integrate in sisteme de automatizare complexe sau case inteligente unde este nevoie de alimentare continua cu energie electrica.

  În general, un switch de transfer automat poate fi considerat un element critic în sistemul de alimentare cu energie electrică al unei clădiri și trebuie ales cu atenție, pentru a se asigura că acesta corespunde nevoilor specifice ale aplicației și că este capabil să comute între sursele de alimentare în mod rapid și fiabil.

  9 Produse
  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clienților in acest moment.
  Meniu

  Acest site web stochează date precum cookie-uri și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecărui utilizator politica de confidentialitate

  Accept